ویزا ,اکوادور ,ویزای ,پاسپورت ,مدرک ,سفارت ,سفارت اکوادور ,ترجمه مدرک ,تایید سفارت ,همراه تایید ,دلار میباشد ,تایید سفارت اکوادور ,همراه تایید س

پس از دریافت سدولا شما میتوانید برای همسر، فرزندان و مادروپدر خود نیز درخواست ویزا دهید. پروسه گرفتن ویزا و سدولا برای وابستگان هم تقریبا مشابه پروسه ویزای خود شما میباشد. اما هزینه آن 200 دلار بود.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزا برای همسر،فرزندان و پدر و مادر

1-فرم پرشده

2-پاسپورت با کپی رنگی- ازاعتبار پاسپورت باید 6 ماه مانده باشد

3-ویزای اکوادور به همراه کپی از آن (منظورمهر ورود به کشور که در فرودگاه روی پاسپورت شما زده شده برای ویزای توریستی یا انواع دیگر ویزاها درصورتی که داری ویزای تحصیلی یا ویزای دیگری میباشید  )

4 – Certificado de movimiento Migratorio

5-ترجمه مدرک عدم سو پیشینه و تایید سفارت اکوادور در ایران(آپوستیا)

6-پاسپورت به همراه ویزا و سدولای شما همراه با کپی رنگی

7-ترجمه مدرک ازدواج به همراه تایید سفارت اکوادور در ایران(آپوستیا)

8-ترجمه مدرک تولد فرزندان به همراه تایید سفارت اکوادور در ایران ومدرک تولد برای شما برای درخواست ویزای  والدین

9-حضور شما و وابسته ای که در خواست ویزا دارد

هزینه برسی مدارک برای هر نفر مشابه خود شما 50 دلار میباشد اما هزینه ویزا 200 دلار میباشد.

پس از دریافت ویزا میتوانید برای گرفتن مدرک شناسایی اکوادوری یا همان سدولا اقدام نمایید

منبع اصلی مطلب : مهاجرت به اکوادور
برچسب ها : ویزا ,اکوادور ,ویزای ,پاسپورت ,مدرک ,سفارت ,سفارت اکوادور ,ترجمه مدرک ,تایید سفارت ,همراه تایید ,دلار میباشد ,تایید سفارت اکوادور ,همراه تایید س
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

پو اس ام اس : مهاجرت به اکوادور قسمت دهم