دانشگاه ,مهاجرت ,علوم ,میباشد ,مدرک ,پزشکی ,دانشگاه علوم ,علوم پزشکی ,مدرک تحصیلی ,دانشگاه صنعتی ,کشور اکوادور

دلایل مهاجرت امری شخصی میباشد که برای هر کسی متفاوت است و همینطور کشور مقصد بسته به خواست و علایق هرکسی کاملا متفاوت میباشد. مطالب این وبلاگ برای کمک به افرادی هست که از قبل تصمیم به مهاجرت به کشور اکوادور را گرفته اند.

پروسه مهاجرت به کشور اکوادور نسبتا بسیار ساده و تقریبا حتمی میباشد. تمامی پروسه مهاجرت باید توسط خود شخص انجام بگیرد و در صورت آشنایی نسبی با زبان اسپانیایی میتوانید به راحتی تمامی مراحل را شخصا انجام دهید و نیازی به وکیل مهاجرت نمیباشد.

ساده ترین روش برای مهاجرت به اکوادور دریافت اقامت از طریق مدرک تحصیلی میباشد. و پس از دریافت اقامت و ویزای مهاجرتی میتوانید برای اعضای خانواده که شامل همسر، فرزندان و پدرو مادر میباشد هم اقدام نمایید.

مهاجرت از طریق مدرک تحصیلی که ویزای پروفشنال نام دارد حدود یک تا سه ماه زمان میبرد. اولین مدرک مورد نیاز برای درخواست ویزا مدرک تحصیلی لیسانس و یا بالاتر از یکی از دانشگاه های کشور میباشد که مورد تایید وزارت علوم کشور اکوادور باشد . لیست دانشگاه های مورد تایید  اکوادور به شرح زیر میباشد:

1-دانشگاه صنعتی امیرکبیر

2-دانشگاه فردوسی مشهد

3-دانشگاه علم و صنعت ایران

4-دانشگاه اصفهان

5-دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

6-دانشگاه صنعتی اصفهان

7-دانشگاه آزاد اسلامی

8-دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

9-دانشگاه علوم پزشکی مشهد

10-دانشگاه پیام نور

11-دانشگاه شهید باهنر کرمان

12-دانشگاه شهید بهشتی

13-دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

14-دانشگاه صنعتی شریف

15-دانشگاه شیراز

16-دانشگاه علوم پزشکی شیراز

17-دانشگاه علوم پزشکی تبریز

18-دانشگاه تربیت مدرس

19-دانشگاه علوم پزشکی تهران

20-دانشگاه مازندران

21-دانشگاه تبریز

22-دانشگاه تهران

 

در صورتی که شما دارای مدرک از یکی از این دانشگاه ها میباشید میتوانید برای مهاجرت به اکوادور از طریق مدرک تحصیلی اقدام نمایید. 

منبع اصلی مطلب : مهاجرت به اکوادور
برچسب ها : دانشگاه ,مهاجرت ,علوم ,میباشد ,مدرک ,پزشکی ,دانشگاه علوم ,علوم پزشکی ,مدرک تحصیلی ,دانشگاه صنعتی ,کشور اکوادور
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

پو اس ام اس : مهاجرت به اکوادور قسمت اول